Spelers : Katinka, Annemieke, Anja, Marinthe, Lindy en Remco / Mark

Benjamin Murck ⋄ verteller

bij de wraak van Lorre en Boutje van de Rommelberg


Benjamin

“Al op jonge leeftijd maakte ik kennis met de kick van het optreden. Op mijn negende stond ik in de Joop van den Ende musical ‘Oliver!’ én was ik net begonnen met het bespelen van het allermooiste instrument dat er bestaat; de fagot. Toen ik jaren later een keuze moest maken, koos ik voor de fagot. Ik startte aan de HAVO voor Muziek en Dans in Rotterdam en vervolgde mijn opleiding aan CODARTS en later aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Toch begon er op 21-jarige leeftijd iets te knagen. Na 3 jaar conservatorium, met lessen van o.a. Johan Steinmann, Ronald Karten en Susan Brinkhof, stopte ik met mijn studie en bouwde ik aan mijn ‘nieuwe’ carrière als acteur/verteller.

Sinds een aantal jaar begint mijn muzikale klassieke achtergrond steeds meer verweven te raken met mijn werk als acteur. Zo heb ik prachtige opdrachten mogen uitvoeren met o.a. het Rotterdams Philharmonisch Orkest, Koninklijk Concertgebouw­orkest, Nederlands Philharmonisch Orkest en vele fantastische ensembles door het hele land. Ik kijk nu dan ook ontzettend uit naar de samenwerking met het Epos Ensemble. Het vertellen van een verhaal aan een jong publiek, waarbij muziek en tekst om elkaar heen dansen, is het mooiste dat er is”

www.benjaminmurck.nl
Volg ons op Facebook : www.facebook.com/eposensemble