Spelers : Katinka, Annemieke, Anja, Marinthe, Lindy en Remco / Mark

Katinka

Katinka van Driezum ⋄ hobo

“8 jaar was ik toen ik het zeker wist: ik wil hobo leren spelen. Dat instrument waar je zulke mooie melodieën op kunt spelen. Maar van mijn ouders moest ik eerst maar eens blokfluit leren spelen. Dat heb ik gedaan, en gelukkig lag die hobo 2 jaar later nog op me te wachten!

Inmiddels kan ik die mooie melodieën zelf spelen, en hoop ik veel kinderen net zo te betoveren met de klank van de hobo als toen ik die voor het eerst hoorde.

Samen voorstellingen spelen voor kinderen vind ik één van de fijnste dingen die er zijn. Ze kunnen zich helemaal verliezen in de muziek en het verhaal. Met de voorstellingen van het Epos Ensemble wil ik kinderen laten horen én zien hoe leuk klassieke muziek is! Ik heb aan het Conservatorium van Amsterdam gestudeerd, mijn bachelor bij Jan Kouwenhoven en mijn master bij Miriam Pastor Burgos. Naast het spelen is lesgeven een grote passie voor mij: ik geef hoboles in Amsterdam, Purmerend en Bilthoven, en ik studeer aan de Pabo om leerkracht in het basisonderwijs te worden.”

www.katinkavandriezum.nlVolg ons op Facebook : www.facebook.com/eposensemble