Spelers : Katinka, Annemieke, Anja, Marinthe, Lindy en Remco / Mark

Mark van Vliet ⋄ verteller

bij Boutje van de Rommelberg


Mark zal vanaf november ook regelmatig te zien zijn als verteller in Boutje van de rommelberg. Hij is nu nog op reis, maar zal als hij terug is zichzelf voorstellen. Nu eerst alvast een stukje van zijn website, over hem als muziektheatermaker voor kinderen:


Mark

“Een koor van toiletrollen die de Habanera uit Carmen zingen. Niet de Barbier van Sevilla maar Tuinier Jan Sevilla. Tandenpoetsen op de Can Can van Offenbach. Ja! Het ìs klassieke muziek, het ìs opera maar door de unieke komische en fysieke vorm worden beroemde composities nieuw leven ingeblazen en zullen jonge kinderen deze melodieën nooit meer vergeten.

Mark van Vliet wil met veel humor en fantasie kinderen enthousiast maken voor klassieke muziek en opera. Verpakt in een nieuw vrolijk avontuur laat hij bekende melodieën op aansprekende wijze tot leven komen op het podium. Het herkenbare verhaal en de parade aan kleurrijke personages die voorbij komen sluiten perfect aan bij de belevingswereld van kinderen. Zo worden kinderen en hun ouders ongedwongen meegenomen in een canon van de bekendste aria’s en klassieke stukken en lopen ze springend en zingend de zaal uit!”

www.markvanvliet.nl
Volg ons op Facebook : www.facebook.com/eposensemble